Wie ben ik?

persoonlijke ontwikkelingHallo, welkom bij SuJo

Hallo, Mijn naam is Joost Sutin,

Ik zit al meer dan twintig jaar in de handel. In het verleden medewerkers en vestigingsmanagers begeleidt met het behalen van hun doelen in een groothandel. Inmiddels 3 jaar al weer voor mijzelf bezig. Op dit moment heb ik een feestwinkel in Schagen. De Scharrelboet. Vanuit daar doe ik de activiteiten voor SuJo. Ideale combinatie van 2 verschillende soorten werk. Superleuk om te doen. Mijn droom is uitgekomen om zelfstandig te ondernemen en te genieten van de dingen die ik leuk vindt. ik wil jou graag helpen jouw droom uit te laten komen.

Wat is jouw droom of doel? Wil je inzicht krijgen in je talenten of kwaliteiten? Ben je op zoek naar extra inkomsten ?Ik wil je leren om inzicht te krijgen in je talenten en kwaliteiten en hoe je daar anderen mee kan helpen. Dat je op een leuke positieve manier geld kunt verdienen door je werk te maken van de dingen die je leuk vindt en het liefst doet. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leid vaak tot succes en rijkdom. Het mooie is dat je er mee kan beginnen terwijl je een baan hebt.. Zie het als  een zaadje wat je gaat planten langzaam laat groeien. Wauw, je eigen geldboompje ! Een boompje wat gaat groeien en je uiteindelijk als je het goed doet in je eigen levensonderhoud gaat voorzien. Het draait om JOU! en ik wil jou graag helpen om je doelen of droom te behalen.

Doe mee met de P.O.E.N. meetings om uitleg en inzicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten.

Wil je meer weten kom langs in mijn feestwinkel de Scharrelboet, waar ik ook kantoor hou voor SuJo. Het adres is Zijperweg 4 1742 NE Schagen of mail je vraag naar joost@sujowebbeheer.nl

Fijne dag nog vandaag, hoop je een keer te zien.

Joost Sutin