«

»

Feb 24

Stoppen met Stapelen

Boek “stoppen met stapelen” Frans van Loef. stoppen met stapelen

Was een leuke ervaring dat ik een review mocht schrijven voor hetmanagementboek.nl magazine van januari over het boek “stoppen met stapelen”van Frans van Loef. Leuke reacties gekregen. Wil jij weten wat ik ervan vind. Lees onderstaande tekst.

Stoppen met stapelen is een handig en toepasbaar boek om eens op een andere manier naar je organisatie te kijken. Binnen veel organisaties heerst stapelgedrag. Ik vind dit heel herkenbaar. Nieuwe werkgroepen, projecten, ideeën. Het maakt je organisatie complex en chaotisch. Wie werkt waar aan en waar ligt nu de focus?  Agenda’s raken overvol en je hebt het gevoel dat je stil staat.

Dit boek creëert tijd en ruimte binnen een organisatie. Iets wat mij erg aanspreekt zijn de 5 stappen hoe je dit kunt verwezenlijken. Toen ik het boek las, voelde ik de energie en de kracht die het een organisatie kan opleveren.  Ik vind het belangrijk dat mensen binnen een organisatie actief mee mogen denken. Nog te vaak wordt de kracht en kennis van medewerkers onderschat. Met deze methode wordt daar gebruik van gemaakt. Dit levert draagvlak op.

Ik geef het boek een 8,5

Nieuwsgierig geworden naar dit boek, bestel hem bij managementboek. nl

Klik hier op de link om naar het boek te gaan.