Solliciteren

Solliciterensuccesvol1

Solliciteren kun je leren. Op zoek naar werk? Krijg je weinig of geen reactie’s? Is er geen werk te vinden voor jou? Lukt het je niet om jezelf te verkopen aan een bedrijf als de perfecte nieuwe medewerker? Op deze pagina vindt je allerlei hulpmiddelen die jou kunnen helpen meer inzicht te krijgen wat jou talenten zijn.  Je wordt je bewust hoe van je eigen uitstraling tijdens een sollicitatiegesprek. Wist je dat binnen mensen binnen 30 seconden al een oordeel hebben bewust of onbewust over jou. Belangrijk om te weten, zeker tijdens een solliciatiegesprek. Na deze 30 seconden gaan mensen bevestiging zoeken of hun oordeel of mening juist is. Kun je nagaan wat de impact is op het soort vragen wat ze gaan stellen.

Iets om over na te denken.

Draai de rollen eens om! verkeersbord

Het wordt tijd dat jij de rollen gaat omdraaien.

Hoe zie ik dat jij moet solliciteren naar een baan. Simpel. Als jij weet wat jouw kracht is en jouw talenten zijn. Verkoop jezelf! Laat de toekomstige werkgever horen en zien dat ze (maar) één kans hebben om jou als werknemer aan te nemen. Doen ze dit niet, dan hebben zij pech. Jij hebt geen kans op een baan. Nee, de toekomstige werkgever moet blij en trots zijn dat hij jou tot zijn werknemers mag gaan rekenen.

 

Zij maken een kans op JOU! Dat is wie jij moet zijn en uitstralen. De werkgevers zullen dan in de rij (gaan) staan om jou aan te mogen nemen.

Hoe bereik jij dit nou? Een goede voorbereiding is het halve werk. Op deze pagina  vind je tips, informatie, kennis, artikelen  hoe jij je goed kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Hoe je een goede CV schrijft. Wat verbale en non-verbale communicatie inhoudt en hoe jij dit kunt toepassen om goed over te komen tijdens een gesprek. Ook wordt besproken hoe jij tijdens jouw sollicitatiegesprek het gesprek stuurt naar zoals jij het wil.

Ik geloof in kansen zien en kansen pakken en help jou graag jouw kans te pakken op een nieuwe baan!

Hoe verkoop jij jezelf, want dat is eigenlijk wat je doet als je gaat solliciteren. Wat maakt jou beter dan de anderen en waarom zou een bedrijf voor jou moeten kiezen?

Ik begin bij het begin.

Weet jij al wat je wilt? Wat voor soort baan jij zoekt? Weet je wat jouw goede kwaliteiten zijn? Wat is jouw passie en wat zijn jouw valkuilen? Heel wat vragen waar het belangrijk van is dat jij daar voor jezelf een antwoord op krijgt.

Hieronder vindt je allerlei links naar pagina’s met informatie en sollicitatietips. Ik heb een e-book gemaakt waar je alle informatie bij elkaar vindt.
Dit e-book kost slechts 2,50 euro en is na betaling direct te downloaden.