P.O.E.N. netwerk

Creeër je eigen geldboom! geldboom1

Het draait om jou ! Tijden veranderen, je kunt vandaag de dag overal je geld mee verdienen. In het tijdperk waarin wij nu leven hebben wij de mogelijkheid ons werk zo vorm te geven, dat het bij ons leven past en niet andersom. Grijp deze unieke kans

Ben jij creatief, zit je vol met ondernemende ideeen maar weet je niet hoe je die kunt omzetten tot iets concreets? Wil jij van je hobby of je passie je werk maken ? Zit je op school en weet je niet wat je wilt, waar je goed in bent of beter in kunt worden?

Leer geld verdienen door de dingen te doen die je leuk vind, en waar je anderen mee kan helpen.

geldboom4Ik wil je leren dat je op een leuke positieve manier geld kunt verdienen door je werk te maken van de dingen die je leuk vindt en het liefst doet. Je kunt de oplossing zijn voor iemand met een probleem, en daar een vergoeding voor vragen. Deel je talenten en kwaliteiten met anderen.Je zult er gelukkiger van worden en geluk leid vaak tot succes en rijkdom. Het mooie is dat je er ook mee kan beginnen terwijl je een baan hebt.. Zie het als  een zaadje wat je gaat planten langzaam laat groeien. Wauw, je eigen geldboompje ! Een boompje wat gaat groeien en je uiteindelijk als je het goed doet in je eigen levensonderhoud gaat voorzien. Het draait om JOU! en ik kan je helpen bij het ontwikkelen van zo’n geldboom.

Op deze website vindt je kennis en informatie die jou kunnen helpen bij het maken van je eigen geldboom.  Deze kennis en informatie kunnen jou inspireren en helpen bij het behalen van jouw ideeen, doelen of dromen.

Wil jij een droomlever zijn, Je droom leven ? Doe mee met het P.O.E.N. netwerk en droom je nieuwe leven. Wordt lid van het P.O.E.N. netwerk.  Een positief netwerk wat jou gaat leren hoe jij je dromen om kunt zetten naar iets concreets.  Hoe je passief inkomen kunt vergaren of financiele vrijheid met de dingen die jij leuk vindt om te doen.

boom1Haal het beste uit jezelf.

Het doel  is om jou te helpen inspireren om het beste uit jezelf te halen. Jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Dit doe ik door je kennis te geven, hoe jij het beste uit jezelf kan halen.  Jou inzicht te geven wat jij nu eigenlijk het leukste vindt om te doen en hoe je daar geld mee kan verdienen.  Met deze inzichten ga ik jouw geldboompje creeeren. Via de  P.O.E.N. meetings begeleidt ik jou met het groeien van je geldboom. Het leuke van deze meetings is dat je het samen doet met mensen die net als jou bezig zijn om hun droom tot leven te brengen. Samen kunnen jullie elkaar helpen.

P.O.E.N. meetingsp.o.e.n. netwerk

Alles is energie! In POEN wil ik jou veel energie geven … Positieve energie welteverstaan ! In POEN wil ik jou positieve energieniveau verder verhogen zodat je nog creatiever wordt en in actie komt om je doelen te bereiken. Leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het liefst doet. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leidt vaak tot succes en rijkdom.

Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, Een extra zakcentje. Wie wil dat nou niet. Met P.O.E.N. kun je dat op een positieve manier bereiken.

 

Positief

Energie

Alles is energie! In POEN wil ik jou veel energie geven … Positieve energie welteverstaan ! In POEN wil ik jou positieve energieniveau verder verhogen zodat je nog creatiever wordt en in actie komt om je doelen te bereiken. Leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het liefst doet. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leidt vaak tot succes en rijkdom.

Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, Een extra zakcentje. Wie wil dat nou niet. Met P.O.E.N. kun je dat op een positieve manier bereiken.

Ondernemend

Durf, Lef en Innovatie

Durf, lef en innovatie zijn de ingredienten voor creatieve ondernemende mensen. In P.O.E.N. wil ik jou de gelegenheid geven om dit ondernemerschap verder te ontwikkelen. Wees ondernemend in het uit laten komen van je dromen. Droom je leven en leef je droom.
Maak gebruik van het cursusmateriaal. Wat is jouw droom , wat zou jij willen als alles mogelijk was? Zie jou droom als een zaadje wat je gaat planten en dat langzaam gaat groeien. Jouw geldboompje. Het is aan jou en je ambitie om te kijken hoe groot en mooi jou geldboom wordt. Het is je eigen kracht en inspiratie die je zal moeten gebruiken om het succesvol te laten worden. Maar wees niet bang, ik help en begeleid je hier in.

Educatief

Doe mee en maak het verschil!

Jij weet dat je wil blijven leren, maar ook dat je op een leuke manier wil leren … P.O.E.N. staat voor energieke, verrassende en inspirerende bijeenkomsten. In POEN krijg je uitleg en cursus materiaal hoe jij voor jezelf inzichtelijk kunt maken wat je leuk vindt en hoe je daar geld of passief inkomen mee zou kunnen genereren. Samen gaan wij  jouw geldboom creeeren. Als deze er is , moet je hem natuurlijk wel zelf onderhouden 😉

Netwerk

Netwerken doe je zo!

In dit netwerk gaat het niet om wat je doet of wat je kan ……  hier gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren.  Leer van elkaar en hoe je geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt, wat je inspireert en leuk vindt. Vervolgens gaan we daar doelen mee stellen en je geldboom zaaien. Tijdsmomenten zorgen ervoor dat je structureel bezig bent met je geldboom. Alleen al door de gedachte het te gaan doen, deel te nemen aan P.O.E.N. is je tuintje gecreeerd waar jij je geldboom gaat neerzetten.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die elkaar helpen bij  de groei van de mooiste en succesvolste geldbomen. geldboom4

Kom bij het P.O.E.N. netwerk en groei mee. Enne met P.O.E.N. maak je poen!

Het draait om JOU!

Hoe werkt P.O.E.N.

P.O.E.N. begint met een basismeeting, deze kost €25,00 euro. Tijdens deze eerste meeting krijg je uitleg over de cursus en ontvang je een droomwerkschrift en E-book met beknopte uitleg van de cursus. Als je begeleiding  wilt of dieper in wilt gaan op de cursus zijn er nog 4 vervolg meetings van P.O.E.N. Deze kosten per keer €10 euro.

Elke maand komt er een P.O.E.N. avond. Een avond waar je jouw droom met anderen kunt delen. Van elkaar leren en inspireren. Het is een gezellige netwerkavond met een hapje en een drankje. Hierover later meer.

 Wanneer begint P.O.E.N.

Op dit moment ben ik het lesmateriaal aan het schrijven en uitwerken. Zodra dit klaar is en ik de datums weet  zal ik deze bekend maken.Een P.O.E.N. meeting kan 1 op 1 gehouden worden of in een groep. Waar jij je prettig bij voelt.   Voor een groep kunnen er steeds maar maximaal 10 mensen deelnemen aan de meetings.

De meetings worden gehouden in feestwinkel “de Scharrelboet” Zijperweg 4 1742 NE Schagen.