«

»

Jun 11

Creeer je eigen geldboom

Creeer je eigen geldboom via P.O.E.N. geldboom4

Ben jij op zoek naar extra inkomsten om te kunnen sparen . Een manier om iets te gaan doen wat jij superleuk vindt en waar je ook nog geld mee kunt verdienen?  Ik ga hier niet beloven dat je er rijk mee kunt worden. Rijk worden, geld verdienen moet geen doel zijn. Dat geld heb je nodig voor iets. Bijvoorbeeld voor een reis, spaargeld, opleiding, auto, vakantie. Dan is jouw doel dus niet rijk worden, maar bijvoorbeeld de vakantie. Geld kan je daar bij helpen maar dat hoeft niet altijd. Ik wil je via P.O.E.N. op een positieve manier inzichten en kennis geven hoe jij extra inkomstenbronnen kunt creeeren met de talenten en kwaliteiten die jij bezit.

P.O.E.N. gaat je inzichten geven hoe jij anderen kunt helpen met de talenten en kwaliteiten die jij zelf in je hebt zitten. Hoe je daar anderen mee kan helpen om een probleem op te lossen. De mensen die jij helpt zullen je dankbaar zijn en hebben geld over voor de door jou aangeboden oplossing.

Geld verdienen kun je op verschillende manieren doen. Je kunt dit bereiken door nieuwe inkomstenbronnen te krijgen. Je kunt ook geld verdienen door te kijken waar je op kunt besparen, en dit geld apart te zetten. Met dit geld kun je dan weer kijken of je van geld meer geld kunt maken.  Het geld wat je dan verdient kun je gebruiken voor jouw droomwens of doel.

boom1

Doe mee met de P.O.E.N. meetings en leer op een inspirerende manier de mogelijkheden voor het zaaien van je geldboom.

Kosten deze meetings geld? Ja de basis meeting kost 25 euro, de 4 vervolgmeetings kosten per keer 10 euro.

 

Wat krijg ik ervoor terug :

Een droomdoelenmap met kennis en hulpmiddelen om jouw droom of doel werkelijkheid te laten worden.
Een e-book van 80 blz met de gehele uitleg.
Een groep mensen die jou kunnen helpen met het behalen van je doelen.